top of page

Our Work

Årskonference '22

Årets tema: 

Nærvær i professionelle dialoger

'Nærvær' er som ord ikke svært at forstå. Vi ved, at det er en central komponent i professionelle dialoger. Men hvordan folder nærvær sig ud i dialogernes mange former, platforme og relationer?
Vi inviterede til European Mentoring and Coaching Council Danmarks årskonference 2022,

hvor vi zoomede ind på 'nærvær i mentoring og coaching'.
 

Vi havde taget kontakt til tre drevne eksperter, der ville give os deres perspektiver. 

Oplægsholdere

Vi præsenterede et utroligt stærkt program med nogle af tidens største navne inden for professionelle dialoger.

Vi kunne opdatere dig på de forskellige initiativer og trends, som sker i EMCC regi.

På dagen kunne du møde:

Konference 1.jpg

Peter  Szabó

Peter er en af coachingfeltets helt store kapaciteter og har de seneste mange årtier været med til at tegne særligt den Løsningsfokuserede Tilgang.

Peter har trænet over 3000 coaches i hele verden, og han tror på, at fokuspersonen skal hjælpes til en god begyndelse, så de indser, hvordan de selv kan fortsætte.

Derfor insisterer Peter også på blot at se de fleste af sine klienter en enkelt gang.

 

Vi er stolte af at kunne præsentere én af feltets pionerer og Peter vil også demonstrere sin tilgang i en live-demonstration.

 

Peter deltog online.

Peter Hawkins

Peter har i de seneste årtier også været en central skikkelse på coachingfeltet og er Professor of Leadership ved Henley Business School. Han har med adskillige indflydelsesrige udgivelser lagt navn til ”Creating a Coaching Culture” (2012) og senest ”Systemic Coaching” fra begyndelsen af året.

 

Peter har 25 års erfaring med coaching, supervision samt hvordan det oversættes til organisatoriske kontekster, og har været en af de mest indflydelsesrige stemmer inden for samme emner.

Peter deltog online.

Konference 2.png
Konference 3.jpg

Erik Harr

Erik har med sin seneste bog ”Skoven som Samtalerum” noget på hjerte i forhold til nærvær, natur og samtalers form og rammer.


Erik har mange års erfaring med professionelle dialoger inden for ledelse (og blev i 2019 kåret som ”Årets Leder” af Lederforeningen i Dansk Journalistforbund), og Erik deler sine erfaringer og perspektiver på, hvordan skoven og naturen kan danne rammerne for udviklende dialoger for ledere, medarbejdere og teams.

Se Marie Lørring Dahls, Udviklingsrum's visuelle fortolkning af dagen HER

bottom of page