top of page
pexels-ovan-62693.jpg

Our Work

Årskonference 2023

Dialogiske kompetencer – nye veje til bedre samtaler

Det er svært at forestille sig en professionel kontekst, hvor dialogiske og relationelle kompetencer ikke er afgørende for kvaliteten af det, vi skal lykkes med.

 

I EMCC ser vi det som et håndværk, når vi opmærksomt og kompetent bringer vores dialogiske kompetencer i spil. Et håndværk, der kan læres, trænes og videreudvikles løbende. Et håndværk du kan få ’bevis’ på.

 

Dialogiske og relationelle kompetencer er afgørende for kvaliteten i samtaler på jobbet – uanset om det er en udviklingssamtale, en samtale mellem kolleger eller en professionel samtale med en coach eller mentor.

I EMCC – European Mentoring & Coaching Council – ser vi det som et håndværk, når vi opmærksomt og kompetent bringer vores dialogiske kompetencer i spil. Det håndværk er bl.a. formuleret i EMCCs kernekompetencer – og det er håndværket vi sætter i perspektiv på årskonferencen i 2023.

I København samt virtuelt – 28. februar, 2023

Oplægsholdere
 

I år er vi stolte af at have samlet et utroligt stærkt program med nogle af tidens største navne inden for professionelle dialoger.

 

Vi opdaterer dig i løbet af dagen også på de forskellige initiativer og trends, som sker i EMCC regi.

 

På dagen vil du møde:

779eff_45d94514af2b491ca00d7f671f9fe9d9_mv2.webp

Leo Feddersen Smith - Samtalens og fortællingens historie

Leo har siddet i EMCC DK’s bestyrelse i en længere årrække og er også forfatteren bag EMCC Research Review. Hans oplæg vil tage os med på en historisk rejse for at se, hvordan fænomenerne coaching og mentoring har udviklet sig historisk fra antikken frem til i dag. Formålet er at forstå rejsen hidtil og indgyde til refleksion over, hvordan fremtiden skal se ud med et særligt blik rettet mod dagens tema, nemlig diversitet.

Leo er seniorkonsulent og forsker hos Talents Unlimited, samt Ph.D. og ekstern lektor på Aarhus Universitet

Poula Helth - Æstetisk lederskab

Poula fortæller om, hvordan man kan opnå bæredygtige forandringer gennem æstetisk lederskab. Hun kommer ind på spørgsmålene: Hvad er æstetisk lederskab? Hvordan ser det ud i praksis? Samt hvordan professionelle dialogiske kompetencer er en afgørende forudsætning.

 

Poula er Ph.D. (CBS), Cand.Scient.Adm. (RUC), uddannet i narrativ terapi (DISPUK, samt ledelsesforsker og professionel dialogisk praktiker.

Poula Helth.jpeg
micklavinx720-jpg.webp

Mick Lavin - Intercultural coaching

Mick will share how dialogical competences help us navigate diversity in an increasingly culturally mixed workplace. He will show us how the EMCC’s core competencies and the D&I Declaration support our professional growth and learning in dialogues across cultures.

Mick is a Leadership and Intercultural Coach, Team Coach, Agile Coach and Mentor, accredited by EMCC. Mick currently leads the EMCC Mentoring & Competencies Centres for Excellence. He is a former co-lead for the EMCC DE&I Workgroup.

Billy Adamsen - Bias og professionelle samtaler

Billy vil se på de indre processer, som foregår i professionelle samtaler. Hvordan bias kommer til udtryk i coachens/mentors antagelser og, hvordan det påvirker sproget og dialogen. Han vil vise os, hvordan vi kan identificere vores ubevidste bias og undgå bias i samtalen.

Billy er Ph.D., forfatter, lektor i sprog- og arbejdspsykologi med lang erfaring i professionelle dialoger, 25 års coachingerfaring og bestyrelsesmedlem i EMCC Danmark.

billyadamsen.webp

Dagens program indeholder indlæg, plenumdiskussioner, samtaler i mindre grupper og god mulighed for at netværke med de øvrige deltagere.

Download dagens program her.

Tilmelding

Tid:

Tirsdag 28. februar, 2023, kl. 9.00-15.30
i København samt virtuelt.
Fysisk ankomst fra kl. 8.30 – Netværk til kl. 16.00

Tilmelding: 

Pris:

Gratis for medlemmer
550 kr. for ikke-medlemmer


(ved samtidig indmeldelse i EMCC fratrækkes beløbet i første års medlemskontingent)

København lokation:

Farvergade 8, 2. sal, 1463 København K

Skulle du blive forhindret, beder vi dig framelde her:

Få løbende opdateringer om årskonferencen 2023 på vores LinkedIn

  • LinkedIn
bottom of page